Naar inhoud

MAK 2018

Deze informatie is niet meer actueel!
Het tweejaarlijkse amateurkunstenproject MAK is in aantocht. MAK is hét moment om je te laten inspireren door het kunnen van onze dorpsgenoten. Hun creaties kan je bewonderen op één van de zestien locaties.

Wanneer

 • zaterdag 5 mei
  14.00 uur tot 18.00 uur
 • zondag 6 mei
  14.00 uur tot 18.00 uur
 • donderdag 10 mei
  14.00 uur tot 18.00 uur
 • vrijdag 11 mei
  20.00 uur tot 00.00 uur
 • zaterdag 12 mei
  14.00 uur tot 18.00 uur
 • zondag 13 mei
  14.00 uur tot 18.00 uur

Prijs

gratis

Locatie

Gemeente Meerhout 2450 Meerhout

Organisatie

gemeentebestuur Meerhout
W
www.meerhout.be

Extra

Voor MAK 2018 gingen we op zoek naar de kunstenaar van morgen; jonge mensen die ons met hun fantasie en enthousiasme een andere kant van de realiteit laten zien. Met wat speuren en het MAK-bouwpakketje kwamen ze piepen. En dat tonen we graag! Op de MAK geven we ze vrije vlucht.

De jonkies worden opgevangen door een schare aan ervaren creatievelingen. Voor elk wat wils, dus.

 

Hun creaties kan je bewonderen op één van de vijftien locaties. Schilderijen, tekeningen, beelden, foto’s, handwerk, keramiek, kunst in flessen, miniatuurwerk, … Je kan het zo gek niet bedenken. Heel wat om te ontdekken dus. En de gepimpte vogelkastjes kan je niet missen. Op heel wat plaatsen in Meerhout kom je ze tegen. Als het goed komt, vijfhonderd in totaal. Hiernaast vind je de lijst met de locaties van elk vogelkastje.

 

Bijleren kan tijdens de demonstraties met onder andere schilderen, kantklossen en airbrushen. Zelf aan de slag gaan, kan ook tijdens de verschillende workshops. En natuurlijk staat er ook muziek op het programma met concertjes in allerlei genres.

 

Ook deze editie wordt er een wandel- en fietslus vastgelegd die je langs alle locaties brengt. De ruimte rond de kiosk wordt een grote open lucht fototentoonstelling. Het gemeentehuis herbergt een diversiteit aan kunstwerken. De bibliotheek brengt een gevarieerd aanbod met workshops voor jongeren. En ook onder de thuisateliers zijn er interessante pareltjes te ontdekken. Bovendien is MAK 2018 terug te vinden op de Dag van de Jeugd op 12 mei.

 

Like zeker ook de MAK-pagina op Facebook.

De inkom is overal gratis.

 

Het volledige programma kan je hier downloaden.

Alle activiteiten