Naar inhoud

SNS-pas voor secundair onderwijs

Deze informatie is niet meer actueel!
Ben jij zo’n sportieveling uit het secundair onderwijs die graag allerlei sporten doet? Dan is de Sport-Na-School-pas of kortweg SNS-pas zeker iets voor jou!

Wanneer

  • maandag 2 oktober
    tot vrijdag 18 mei

Prijs

30 euro De meeste regio's werken met 2 semesters (van oktober tot januari en van februari tot mei). Voor één semester betaal je € 30, voor twee semesters betaal je slechts € 45. Je kan een deel van je inschrijvingsgeld terugkrijgen via je ziekteverzekering. Vraag dit na bij je mutualiteit.

Locatie

Meerhout en omgeving 2450 Meerhout

Contact

Voor reservatie W
http://www.sportnaschool.be

Extra

 

Met de SNS-pas kies je zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten. Vooraf inschrijven is niet nodig! Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten zoals hip-hop, badminton, aërobic, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, squash, ... te veel om op te noemen.

 

Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt. Ze sluiten doorgaans aan op de schooluren zodat je niet veel tijd verspeelt.

 

Voor de aankoop van een SNS-pas kan je terecht bij het schoolsecretariaat of je kan contact opnemen met de leerkrachten LO van de school. Zij zijn op de hoogte van dit initiatief.

 

 

 

Kijk op www.sportnaschool.be voor meer info en het gigantische sportaanbod!

Alle activiteiten