Naar inhoud

KWB Centrum

De  Kristelijke Werknemersbeweging (KWB) is een socio-culturele vereniging. We houden het graag gezellig en daarom besteden we in onze plaatselijke werking veel aandacht aan toffe activiteiten waarop iedereen welkom is. Aan de activiteiten kan meestal in gezinsverband worden deelgenomen.

De KWB is een vormingsbeweging. Over de meest uiteenlopende thema's organiseren we infoavonden, hoorzittingen, gespreksavonden. U kan het zo gek niet bedenken of in de KWB is er over gepraat: onderwijs, de verkeersregels, wereldsolidariteit, de hospitalisatieverzekering, leefmilieu, sport, drugs, het afvalbeleid, enz.

KWB wil een gemengde beweging zijn waar plaats is voor man, vrouw en gezin.
Daarom krijgen ook alle vrouwen en meerderjarige kinderen een lidkaart van KWB en dit voor één prijs. Lid zijn bij KWB betekent dat het ganse gezin lid is van KWB.

In Meerhout zijn vier KWB-afdelingen (Berg, Centrum, Gestel en Zittaart).
Iedere afdeling heeft een eigen jaarprogramma maar tal van activiteiten worden gezamenlijk georganiseerd. Een kwartaalprogramma met al de activiteiten van de vier afdelingen, geeft onze leden een keuze in overvloed. Met uw lidkaart kunt u in elke KWB-afdeling terecht!

Elke maand is er in de KWB wel wat te beleven. Met de KWB krijgt u niet alleen toffe vrijetijdsactiviteiten cadeau, maar ook een degelijk vormingsaanbod, vlak bij de deur en de kans om uw vrienden- en/of kennissenkring verder uit te breiden.

Meer informatie en foto's van activiteiten zijn te vinden op www.kwbmeerhoutcentrum.be.

Locatie

Genebroek 36
2450 Meerhout

Contact

Roland De Wolf Echelsven 25 2450 Meerhout
T 014 30 88 68
M 0498 41 15 22