Naar inhoud

Samana Centrum

Samana Meerhout-Centrum is een vereniging voor chronisch zieke mensen die graag sociale contacten leggen en actief bezig zijn binnen hun grenzen.

He instappen van jong chronisch zieke mensen, eenzamen en mantelzorgers beschouwen wij als een meerwaarde voor onze vereniging.

 

Op regelmatige basis brengen wij een huisbezoek aan onze leden maar evengoed organiseren wij elke maand een activiteit om iedereen bij elkaar te brengen zodat zij samen een gezellige namiddag kunnen doorbrengen.

Daarbij zetten wij ook nog enkele keren per jaar een liftbus in om samen met onze leden een uitstap te maken volledig op hun maat.

 

Samana wil ook meer inzetten op aandacht voor de mantelzorgers want zij zijn een belangrijke schakel in onze huidige maatschappij. Zij zorgen ervoor dat zorgbehoevenden langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Onze mantelzorgers hebben ook af en toe een adempauze nodig en dat proberen wij hen te geven door speciaal voor hen activiteiten te organiseren waar zij met lotgenoten hun zorgen kunnen delen. Meer info vind je op de overkoepelende website www.ma-zo.be.

 

Wij van Samana Meerhout-Centrum willen ook de jong en minder jonge chronische zieke mensen de kans geven om als vrijwilliger in onze vereniging te stappen, binnen hun eigen grenzen, om zo samen lotgenoten te bereiken. Voor onze chronische zieke mensen hebben wij een overkoepelende website waar je een waaier aan informatie vindt maar evengoed kan jij op de website bondgenoot.be je eigen verhaal kwijt.

 

Meer info over al onze activiteiten en vele foto's van onze samenkomsten kan je bekijken op onze website.


Locatie

Gildenhuis
Beerstraat 54
2450 Meerhout

Contact

Christiana Simon Bevrijdingslaan 19 bus 12 2450 Meerhout
M 0494 46 04 06