Naar inhoud

Infomarkt werken aan bruggen Albertkanaal

brug Kiezel

De bruggen over het Albertkanaal in de Koning Albertstraat in Geel-Stelen en in N174 Nieuwe Baan in Eindhout  worden verhoogd. Eerder gebeurde dit ook al met de brug in Kiezel in Meerhout.

 

Voor meer informatie en vragen is er op vrijdag 30 maart een infomarkt gepland voor inwoners van Laakdal en Meerhout. Deze vindt plaats van 17.00 uur tot 20.00 uur in het onthaal van het gemeentehuis van Laakdal (Markt 19, 2430 Laakdal). Je kan ook terecht op www.vlaamsewaterweg.be/brug-geel-stelen en www.vlaamsewaterweg.be/brug-eindhout.

In Geel-Stelen zal de brug over het Albertkanaal (Koning Albertstraat) op twee momenten onderbroken zijn. In juni 2018 en van september tot en met november 2019.

 

In Eindhout zal de brug over het Albertkanaal (Nieuwe baan) voor één langere periode onderbroken zijn. Hier zal de brug van september 2018 tot en met mei 2019 niet bereikbaar zijn.

 

Het laatste decennium heeft het Albertkanaal een grote toename aan containervervoer gekend. Om deze capaciteitsverhoging op te vangen, investeert De Vlaamse Waterweg nv in de verdere uitbouw van het Albertkanaal.

Datum van het bericht: vrijdag 30 maart 2018
Alle nieuws