Naar inhoud

Meer info

Jeugdcentrum De Kater

logo De Kater

Met JC De Kater beschikt Meerhout over een volwaardige jongerenstek met tal van mogelijkheden. De zaal en het cafégedeelte worden beheerd door JH De Faar. Zij organiseren tal van activiteiten. Op gewone openingsavonden is iedereen welkom voor een gezellige avond. De vergaderruimte wordt gebruikt door de gemeentelijke Jeugdraad. Het gebouw herbergt ook een volledig geluidsdichte repetitieruimte. 

 

De polyvalente ruimte staat ter beschikking van alle Meerhoutse jeugdverenigingen die aangesloten zijn bij de jeugdraad en de Meerhoutse scholen. Zij kunnen de ruimte tegen een democratische prijs huren voor allerlei activiteiten. Voorwaarde is wel dat de activiteiten op de Meerhoutse jeugd gericht zijn.

 

In de repetitieruimte kunnen jonge muzikanten terecht om individueel of in groep te repeteren. Er wordt voorrang gegeven aan Meerhoutse jongeren van 14 tot 26 jaar.

 

Voor meer info kan je steeds terecht bij Team vrije tijd - 014 24 70 52 of jeugd@meerhout.be .
 

Duurzaamheid voorop

Het gebouw werd gerealiseerd met aandacht voor het duurzaam gebruik van materialen en energiezuinig beheer. Drie warmtepompen zorgen voor de verwarming en het gebouw heeft een partieel groendak. De superisolerende beglazing moet zorgen voor een verdere beperking van de energie-uitgaven.


 Je vindt hier het retributiereglement voor het gebruik van het jeugdcentrum De Kater.

Adres

Jeugdcentrum De Kater
Sportlaan 18
2450 Meerhout