50+ in beweging

Beweging houdt je gezond en vitaal en geeft je de mogelijkheid om je lichaam in conditie te houden. Gratis proeflessen in de maand september.

SPORT EN SPEL voor wie houdt van recreatief bewegen en plezier maken.

Recreatief bewegen met een bewegingsspel gebaseerd op verschillende sporten en balspelen.

Iedere maandag van 9.30 tot 10.30 uur.

 

DANS voor wie zijn conditie wil verbeteren.

Hou je van dans of ben je eerder een houterig type? Hier maakt het geen verschil, de ritmes brengen je vanzelf in beweging.

Iedere dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur.

 

ONDERHOUDSGYMNASTIEK voor wie kracht en evenwicht wil verbeteren.

Met kracht- en evenwichtsoefeningen blijf je veilig in beweging. Laagdrempelige oefeningen die je traag en gemakkelijk uitvoert, zorgen dat je valpartijen voorkomt. Ook voor mensen met kwetsuren en kwaaltjes.

Iedere woensdag van 9 tot 10 uur.

Op feestdagen en tijdens de vakantieperiodes zijn er geen lessen.

Inschrijven

KLIK HIER op je in te schrijven of schrijf je in bij het team vrije tijd.

Je bent pas ingeschreven nadat je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld en na overschrijving van 60 euro op rekeningnummer BE65 0910 0010 3796 met mededeling ‘beweging 50 + je naam’.

Inschrijven en betalen kan tot en met 30 september.

*** Deelnemers die vorige jaren al deelnamen aan 'Sport en Spel' en 'Dans' voor 50+ aan de hand van een sportkaart, moeten zich opnieuw via bovenstaande link inschrijven als ze willen deelnemen aan de lessen 2019-2020. Het tegoed (ongebruikte beurten) van de vroegere sportkaarten kan worden teruggevorderd aan het onthaal in het gemeentehuis gedurende de maand september 2019.

 

 

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 60,00
Voor 60 euro per jaar mag je 3 keer per week komen sporten. Je kan dus ofwel deelnemen aan alle lessen, ofwel neem je deel aan de lessen die jou het best liggen. Je kiest dus zelf hoe vaak je deelneemt. Gratis proeflessen in september!

organisatie

gemeentebestuur Meerhout

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.