Groepsaankoop hemelwateropvang en tankslag - prijzen en voorwaarden gekend

Al 1 202 gezinnen nemen deel aan de groepsaankoop hemelwateropvang en 360 gezinnen hebben zich aangemeld voor de tankslag. Ondertussen zijn de firma’s aangesteld en zijn de prijzen en voorwaarden gekend. Vanaf nu kan iedereen offerte op maat opvragen bij één of meerdere gekozen firma’s.
Ook geïnteresseerd?

Iedereen die zich al inschreef voor de actie, ontving reeds bericht over de verdere stappen. De prijzen en voorwaarden van de actie blijven echter voor alle inwoners van de deelnemende gemeenten geldig tot en met de zomer van 2022!

Wil je ook graag deelnemen? Contacteer dan één of meerdere gekozen firma’s en vraag een offerte op maat voor jouw hemelwaterput, infiltratieput, hemelwaterton of tanksanering. Je vindt de contactgegevens van de gekozen firma’s voor jouw gemeente met hun prijzen en voorwaarden via www.iok.be/hemelwater of www.iok.be/tankslag.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? T 014 56 27 88 of duurzaamheidsteam@iok.be

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2030.be.

Gepubliceerd op vrijdag 11 juni 2021 14.07 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.