Meerhoutse Atletiek Vereniging MAV in de startblokken

Heb jij ook altijd energie voor tien, doe je niets liever dan lopen, rennen, springen,… en zou je hier graag je hobby van maken? Dan hebben wij interessant nieuws voor jou!
WIE ZIJN WIJ?

Meerhoutse Atletiek Vereniging MAV, een groep enthousiaste en ervaren atleten en trainers, die in samenwerking met de Meerhoutse sportdienst, de Sportraad en de Vlaamse Atletiekliga een atletiekvereniging opstarten.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

Atletiektrainingen waarbij atletiek wordt aangeleerd op een speelse wijze en dit voor jong en oud en van elk niveau. We willen een club worden waar iedereen zich thuis voelt, van jeugd tot volwassenen, recreanten en wedstrijdatleten.

Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf het 1ste leerjaar.

Vanaf senioren voorzien we trainingen voor recreanten of specifieke specialisaties en ook een aanbod als vervolg op start to run cursussen.

WAAR?

De trainingen zullen doorgaan op de gloednieuwe tartanpiste in het gemeentelijk sportcentrum, Sportlaan z/n te 2450 Meerhout.

WANNEER? 

De start is voorzien vanaf 2 april 2021.

Trainingen gaan door op dinsdagen (vanaf 18.30u), woensdagen (vanaf 18u), en vrijdagen (vanaf 18.30u).

 

INTERESSE?

Trek dan je loopschoenen aan en kom zeker eens een keertje proberen. Iedereen heeft recht op 2 gratis proeftrainingen.

INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor de proeftrainingen en verplicht en doe je door een mail te sturen aan meerhoutseav@gmail.com met vermelding van je naam en geboortedatum. MAV laat je dan zo snel mogelijk weten wanneer je kan langskomen. De trainingen zullen uiteraard volledig corona proof verlopen.

TRAINERS/HELPERS?

Zijn er mama’s en papa’s of andere geïnteresseerden die hun steentje willen bijdragen binnen deze atletiekvereniging? We kunnen steeds gemotiveerde trainers en vrijwilligers gebruiken om het team te versterken. Bij interesse kan je een mail sturen aan meerhoutseav@gmail.com.

NOG VRAGEN?

Mail dan gerust naar meerhoutseav@gmail.com.

BRENG ZEKER JE VRIENDJES MEE!

Wij kunnen niet wachten om er aan te beginnen. Hopelijk jij ook!

Gepubliceerd op vrijdag 2 april 2021 18.30 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.