Multimove voor kleuters 2021-2022

Het naschoolse sportaanbod verandert van naam. Voortaan heet de gekende sportacademie 'Multimove' voor kleuters en 'Sportsnack' voor lager onderwijs.

Multimove

wie

Alle jongens en meisjes van de derde kleuterklas. 

wanneer

  • Vanaf 14 september 2021 tot en met 14 juni 2022
  • Iedere dinsdag van 16.15-17.15 uur
  • Opvang vanaf 15.45 uur
  • Uitgezonderd schoolvakanties

wat

Multimove voor kleuters stimuleert de ontwikkeling van de basismotoriek. Het concept staat los van een specifieke sporttak en is gebaseerd op oefenstof binnen 12  bewegingsvaardigheden: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien. Deze fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd een sportspecifieke keuze te kunnen maken.

Met Multimove voor kleuters, Sportsnack voor lager onderwijs en SNS (Sport Na School) voor secundair onderwijs volgen we een sportief naschoolse traject van kleuter tot en met secundair.

busvervoer

Door samenwerking met buitenschoolse kinderopvang De Meerkatjes is busvervoer mogelijk vanaf kleuterscholen de Duizendpoot Berg en de Boomgaard.

Het busvervoer kost 0,94 per busrit. Inschrijven voor busvervoer kan enkel voor een gans schooljaar, dus niet per week.
 
Zowel voor Multimove als voor het busvervoer ontvang je een fiscaal attest.

inschrijven

Heb je zin om na schooltijd een extra uurtje te sporten met je schoolvriendjes? Schrijf je dan snel in.

KLIK HIER om je in te schrijven.

Inschrijfperiode verlengd en met 5 september 2021.  

Na inschrijving ontvang je een betalingsverzoek (na 15 augustus). Je bent pas definitief ingeschreven na bevestiging en betaling.

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 50,00
Door samenwerking met buitenschoolse kinderopvang De Meerkatjes is busvervoer mogelijk vanaf kleuterscholen de Duizendpoot Berg en de Boomgaard. Het busvervoer kost 0,94 per busrit. Inschrijven voor busvervoer kan enkel voor een gans schooljaar, dus niet per week. Zowel voor Multimove als voor het busvervoer ontvang je een fiscaal attest.

waar

Turnzaal kleuterschool De Duizendpoot - afdeling Centrum

organisatie

lokaal bestuur Meerhout

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.