Voetbal kamp voor meisjes

Voetcoördinatie, balvaardigheid en techniek volgens de KBVB-visie. Voetbalstage voor meisjes °2016-°2005.

De ‘Soccer Talents’ – voetbalstages voor meisjes van 5 t.e.m. 16 jaar bieden je de ideale oplossing om samen met al je vrienden je coördinatie, balvaardigheid en techniek te onderhouden of te verbeteren volgens de KBVB-visie.

Sinds 2016 worden er trainingsmethodes rond Brain Central Learning (Brein Centraal Leren) gebruikt. Ook zal je niet enkel voetbaltraining krijgen. De trainers zullen er af en toe een spelactiviteit tussen gooien om de skills nog te meer te vergroten. Dagelijks zijn er andere sport- en spelactiviteiten, waaronder de nieuwste Multimove principes voor de kleintjes en tactische principes voor de grootsten. Zo zal een stage dus niet louter uit voetbaltraining bestaan, maar doorspekt worden met andere sportactiviteiten die de grove en fijne motoriek nog meer bevorderen.

De stage zelf is van 9u tot 16u maar er is opvangmogelijkheid vanaf 8.30 uur en tot 16.30 uur. Dagelijks wordt er een lekkere en warme middagmaaltijd voorzien. Let op: woensdag is rustdag!

Op elke Soccer Stars stage kan je verschillende prijzen winnen, zoals wedstrijdtickets naar buitenlandse wedstrijden, waardebonnen, …. Ook vertrek je naar huis met een zelfgekozen gadget en een nieuwe voetbaloutfit.

Kom zeker ook eens kijken naar de afsluiter de laatste dag om 14.30u!

Inschrijven

Surf naar www.progresssports.eu om je in te schrijven.

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 95,00

waar

voetbalterrein K. Berg en Dal

organisatie

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.