#deKempenbeweegt

Met #deKempenbeweegt blijven we in beweging, ook tijdens de winter wanneer het kouder, donkerder en gladder wordt. Dankzij het populaire beweegprogramma op RTV sporten we gewoon thuis, warm en veilig binnen!  Stem in november en december dus elke werkdag af op RTV om 10.30 en/of om 15.00 uur. Iedereen kan meedoen.

Populair beweegprogramma op RTV

Senioren en minder mobiele personen, missen vaak wekelijkse beweegmomenten, die van groot belang zijn voor ons welzijn en onze gezondheid.

Omdat de digitale en sociale mediakanalen voor senioren niet altijd een oplossing bieden, gingen een aantal partners aan de slag met een bewegingsprogramma #deKempenbeweegt op RTV.

Door het grote succes wordt de reeks herhaald in november-december 2023.

Heel de Kempen kijkt, geniet en beweegt mee!  

Twee uitzendingen per dag

Beweegcoaches Marjan Kuppens en Jim Van Campfort brengen het bewegen tot in de huiskamer van alle Kempenaren!

Stem in november en december 2023 dus elke werkdag af op RTV voor een kwartiertje beweging:

  • om 10.30 uur
  • om 15.00 uur  

Oefeningen voor iedereen

Beweegcoaches Marjan en Jim tonen je dagelijks een reeks oefeningen die voor iedereen haalbaar zijn. Zij geven ook tips om mits een aantal geringe aanpassingen de oefeningen mee uit te voeren vanuit een stoel of rolstoel. Ook kinderen vinden het vaak leuk om mee te doen.

Tijdens de afleveringen zie je coaches gelijktijdig oefeningen demonstreren: de ene meestal staand, de ander zittend. Hierdoor kan je de oefeningen aanpassen aan je eigen mogelijkheden. Doe jij liever de intensievere, staande oefening? Of ga je voor de meer toegankelijke oefening op de stoel?

Afleveringen online

TVplus/programmas/samenbewegen

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

waar

Meerhout en omgeving

organisatie

lokaal bestuur ism Sportregio Zuiderkempen ILV

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.