Stuifkracht

Stuifkracht is een initiatief van projectvereniging Stuifzand in samenwerking met 7 gemeenten om verenigingen te versterken en te voorzien van nieuwe inzichten, energie en contacten!

Stuifkracht is een gratis programma om jouw vereniging, je club, je bende, … te versterken, op te lappen en te voorzien van nieuwe inzichten, nieuwe energie én nieuwe contacten!

Stuifkracht is er in twee vormen. Enerzijds is er Stuifkracht in de breedte en anderzijds Stuifkracht in de diepte. In oktober 2023 vond Stuifkracht in de breedte in 't Getouw in Mol plaats. De volgende editie hiervan zal in 2025 doorgaan op een nog nader te bepalen locatie.

Dit jaar wordt er geopteerd voor Stuifkracht in de diepte. Dit is een jaarprogramma waarbij er in elk van de zeven Stuifzandgemeenten één workshop wordt aangeboden waar iets uitgebreider op een onderwerp kan worden ingegaan. Elke maand komt er dus een andere gemeente aan bod. Verenigingen kunnen ook workshops volgen in andere gemeenten.

Op de Stuifzand website vind je meer informatie over de verschillende workshops en een link om in te schrijven voor een workshop: https://www.stuifzand.be/stuifkracht-in-de-diepte-2024. Inschrijven is steeds voor elke workshop verplicht en kan als je tot het bestuur van een vereniging behoort.

De eerstvolgende workshops zijn:

  • 20 maart 2024 - 19.00 uur - Dessel: hoe een AED-toestel gebruiken?
  • 23 mei 2024 - 19.30 uur - Geel: filmpjes om je activiteit of vereniging te promoten
  • 26 mei 2024 - 19.30 uur - online: biztax stap 1: jaarrekening van een vzw
  • 6 juni 2024 - 19.30 uur - online of in Laakdal: biztax stap 2: (nul)aangifte indienen
  • 24 september 2024 - 19.30 uur - Meerhout: 4de pijler

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

waar

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.