BMX-circuit gesloten voor aanleg nieuw circuit

Vanaf woensdag 3 november 2021 sluit het BMX circuit tot aan het voorjaar 2022.

Het BMX-circuit is toe aan een grondige opknapbeurt met een aantal verbeterwerken. Om het circuit opnieuw uitdagend te maken wordt het circuit volledig heraangelegd. Het zal ook beduidend langer zijn. Het nieuwe circuit krijgt een berging geïntegreerd in de startheuvel, verlichting en een starthek voor clubwerking.

Het huidige BMX circuit werd aangelegd in 2012. Sindsdien hebben heel wat kinderen via BMX  initiaties en trainingen de weg naar een BMX-club gevonden. In 2020 startte in Meerhout 'BMX club Cats on Wheels'.

Het BMX circuit van Meerhout is een echte publiekstrekker in het gemeentelijk sportcentrum. Het circuit is behalve tijdens clubtrainingen vrij toegankelijk. Gezinnen met jonge kinderen komen er samen genieten, sporten, bewegen en soms ook picknicken.

De heraanleg van het BMX circuit wordt gefinancierd door het Lokaal bestuur Meerhout, BMX Meerhout Cats on Wheels en Sport Vlaanderen.

Het circuit is vanaf 3 november 2021 gesloten tot en met februari 2022. We hopen tegen maart 2022 het nieuwe circuit te kunnen openen. Tot nader bericht is het circuit NIET toegankelijk voor BMX.

Gepubliceerd op woensdag 3 november 2021 7 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.