Cambio autodelen van start

Meerhout heeft op woensdag 25 oktober het startschot gegeven voor de lancering van cambio autodelen.

Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij in het centrum dag en nacht auto’s klaar staan voor gebruikers. Zowel voor inwoners als voor organisaties en bedrijven. Ook de medewerkers van het lokaal bestuur maken gebruik van deze wagens voor hun dienstverplaatsingen.

De twee elektrische wagens staan op parking Centrum in de Eikenboomlaan. Later verhuist één van de wagens naar de laadpaal voor het gemeentehuis.

Proefaanbod

Inwoners van Meerhout die nu aansluiten bij cambio kunnen beroep doen op het proefaanbod dat cambio samen met de gemeente aanbiedt. Dankzij dit proefaanbod betalen zij geen 35 euro aan instapkosten en kunnen zij het systeem dus gemakkelijk uittesten.

Registreer je met kortingscode MEERHOUTDEELT2023. De kortingscode wordt automatisch toegekend en is enkel geldig voor inwoners van Meerhout, postcode 2450. De kortingscode is geldig tot eind januari 2024).

Schrijf je in voor onze infosessie

We nodigen je graag uit op de infosessie opĀ donderdagavond 9 november om 19 uur in het gemeentehuis (Markt 1, Meerhout), waar we van A tot Z uitleggen hoe cambio autodelen werkt. Je deelname is gratis en vrijblijvend.

Meer info

cambio.be/meerhoutĀ 

registreer je nu

Vergeet je kortingscode MEERHOUTDEELT2023 niet!

Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 11 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.