De Andere Sportdag - Home Edition

Dagcentra en woonzorgcentra binnen Sportregio Zuiderkempen kunnen gratis een Coronaspel ontlenen voor hun bewoners. Eenmalig wordt ook een lesgever gefinancierd door Sportregio Zuiderkempen ILV.

Kevin Van Genechten, sportpromotor van Balen, ontwikkelde voor Sportregio Zuiderkempen ILV een Coronaspel voor personen met een beperking.

Het spel werd ontwikkeld als alternatief voor de jaarlijkse regionale 'Andere sportdag' voor personen met een beperking.

Het spel werd gelanceerd op 7 september 2021 in De Schakel in Balen. Het spel wordt gespeeld in groepjes van 4 en duurt ongeveer 2 uur.

De groepjes nemen het tegen elkaar op en moeten zo snel mogelijk een puzzel gelegd krijgen aan de hand van te verdienen puzzelstukken

Alle dagcentra en woonzorgcentra binnen Sportregio Zuiderkempen kunnen eenmalig het materiaal aanvragen 'met lesgever'. De lesgever wordt eenmalig betaald door Sportregio Zuiderkempen ILV. Nadien kunnen de dagcentra en de woonzorgcentra het spel gratis blijven ontlenen maar staan zij zelf in voor de begeleiding.

Meer info

Team Sport Meerhout

014 24 99 29

sofie.vandermaesen@meerhout.be

Gepubliceerd op vrijdag 29 oktober 2021 12.04 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.