#deKempenbeweegt

Staat bij jou ‘meer bewegen’ op je verlanglijstje in deze barre tijden? Uitstekend! Voldoende bewegen is enorm belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Met #deKempenbeweegt kan je perfect thuis sporten, met eenvoudige oefeningen die iedereen kan meedoen.

Populair bewegingsprogramma op RTV

Senioren missen zoals vele anderen hun wekelijkse beweegmomenten. Omdat de digitale en sociale mediakanalen voor senioren niet altijd een oplossing bieden, gingen een aantal partners aan de slag met een bewegingsprogramma op RTV. Door het grote succes werd de reeks verlengd met nieuwe afleveringen. Heel de Kempen kijkt, geniet en beweegt mee!  

Partners

  • Welzijnszorg Kempen
  • Sportregio Zuiderkempen ILV
  • Sport Vlaanderen
  • RTV

Twee uitzendingen per dag

Beweegcoaches Marjan Kuppens en Jim Van Campfort brengen het bewegen tot in de huiskamer van alle Kempenaren!

Twee keer per dag, telkens om 10.30 en 15.00 uur, kunnen we samen een kwartier bewegen! 

Oefeningen voor iedereen

Beweegcoaches Marjan en Jim tonen je dagelijks een reeks oefeningen die voor iedereen haalbaar zijn. Zij geven ook tips om mits een aantal geringe aanpassingen de oefeningen mee uit te voeren vanuit een stoel of rolstoel. Ook kinderen vinden het vaak leuk om mee te doen.

Coronaveilig bewegen tot aan de zomer 

Dankzij de steun van Welzijnszorg Kempen (januari tot maart) en Sportregio Zuiderkempen ILV (april tot juni) kunnen we een gevarieerde lessenreeks aanbieden die loopt tot aan de zomer. 

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

waar

Meerhout en omgeving

organisatie

Sportregio Zuiderkempen ILV

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.