Doe mee aan de grootste zwerfvuilactie van ondernemers in Vlaanderen!

Op donderdag 9 september organiseren IOK en IOK Afvalbeheer in samenwerking met de Kempense gemeenten voor de 5de keer een grote zwerfvuilactie voor ondernemers.

Tijdens de actie gaan Kempense bedrijven op pad en maken ze samen hun bedrijventerrein proper. Ze geven hiermee een duidelijk signaal dat ze zelf de handen uit de mouwen steken en de strijd tegen zwerfvuil willen aangaan. Resultaat: een proper bedrijventerrein en vooral meer betrokkenheid en respect van iedereen die er gebruik van maakt.

Jaarlijkse zwerfvuilactie voor Kempense ondernemers

Sinds 2016 slaan IOK, IOK Afvalbeheer en de Kempense gemeenten de handen in elkaar tijdens de jaarlijkse zwerfvuilactie voor Kempense ondernemers. Zwerfvuil is immers een doorn in het oog van de meeste mensen. Bedrijven nemen tijdens deze actie hun verantwoordelijkheid en treden naar buiten met een fris, groen imago. Samen zetten ze met deze actie de Kempense bedrijventerreinen in de schijnwerpers als meest nette werkomgeving van Vlaanderen!

Net opgeruimd, hou jij het mee proper?

Voor de actie kunnen deelnemende bedrijven rekenen op gratis opruimmateriaal: grijpers, handschoenen, fluovestjes en zwerfvuilzakken. Na de inschrijving ontvangen de bedrijven ook een raamsticker waarmee ze tonen dat ze deelnemen aan de actie en zo aandacht hebben voor een afvalarme bedrijvenzone.

Interesse? Schrijf je nu in!

Bedrijven die willen deelnemen aan deze zwerfvuilactie kunnen tot 30 juni inschrijven via www.iok.be/bedrijventerreinactie.

Gepubliceerd op maandag 7 juni 2021 12 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.