Doe mee met de groepsaankoop thuislaadpalen

Als je een elektrische wagen hebt of wil kopen, denk je best ook na over hoe je deze wil gaan opladen. Voor particulieren die een thuislaadpaal installeren zijn er verschillende voordelen.

De schommelingen in de energiemarkt en de ongekende pieken in de prijzen, maken een financiële vergelijking moeilijk. Toch bieden thuislaadpalen meer comfort en een financieel voordeel ten opzichte van publiek laden, zeker in combinatie met slimme sturing en zonnepanelen. Een laadpaal is ook veiliger dan laden aan een stopcontact (beter opgewassen tegen oververhitting bij langdurig laden).

Elektrisch rijden en thuislaadpalen vormen een complexe materie die veel vragen met zich meebrengt. Om burgers hierbij te ondersteunen, organiseert de gemeente samen met IOK een groepsaankoop thuislaadpalen. Via de actie kan je goed geïnformeerd een thuislaadpaal kwalitatief laten installeren.

Nancy en Hans uit Olmen: "Dankzij een laadpaal thuis kunnen we zelf kiezen wanneer en hoeveel we willen laden. "

Heb je interesse?

Schrijf je nu al vrijblijvend in op de groepsaankoop via www.iok.be/laadpaal, telefonisch via 014 56 27 88 of via de milieudienst van je gemeente.

Wil je mee beslissen?

De keuze van de firma’s gebeurt door een stuurgroep van mensen die deelnemen aan de groepsaankoop. Wil je deel uitmaken van deze stuurgroep? Duid dit dan aan bij je inschrijving.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Mail duurzaamheidsteam@iok.be of bel 014 56 27 88

De actie kadert binnen het streekproject Kempen2030, het engagement van alle Kempense gemeenten om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2030.be.

Gepubliceerd op woensdag 12 oktober 2022 10.08 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.