Energie besparen in huis? Vraag raad aan de HUISdokter!

Heb je renovatieplannen, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je gaan voor een lagere energiefactuur en een hoger comfort? Of wil je energie besparen? De HUISdokter van het Energiehuis Kempen kan je gratis en onafhankelijk bijstaan gedurende het hele traject, aan huis en op jouw tempo.

De HUISdokter komt langs bij je thuis en bekijkt samen met jou de staat van je huis, het energieverbruik en mogelijke maatregelen om dit te verbeteren. Je ontvangt een adviesrapport met stappenplan, een inschatting van de kostprijs, beschikbare subsidies en leningen… Indien je maatregelen wil uitvoeren kan de HUISdokter je helpen met het zoeken van aannemers en opvragen van offertes. Ook tijdens de werken blijft hij ter beschikking om de werken op te volgen of te helpen bij eventuele problemen. Na de werken kan hij helpen bij het aanvragen van premies en het meten van de gerealiseerde energiebesparing.

Ook zonder concrete plannen, kan je bij de HUISdokter van het Energiehuis terecht. Een vrijwillig energiemeester bekijkt samen met jou hoe je energie kan besparen zelfs zonder 1 euro uit te geven. Hij kan je ook op weg helpen voor grotere energiebesparende maatregelen en je indien nodig doorverwijzen naar een professionele HUISdokter die je verder kan begeleiden.

Sinds juni 2021 gingen onze HUISdokters langs bij meer dan 2.000 gezinnen.
Heb je hier ook interesse in? Vraag nu een gratis bezoek van de HUISdokter aan via http://www.duurzaamwonen.be/huisdokter of bel 014 53 50 52.

Gepubliceerd op maandag 27 september 2021 10.57 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.