Wij testen uit: gedeelde werkplek voor inwoners

Word jij aangespoord door je werkgever om meer thuis te werken zodat op kantoor de temperatuur omlaag kan? Maar wil je liever toch een plek buitenshuis waar je rustig en geconcentreerd kan werken?

Wij willen nagaan of een gedeelde werkplek succes heeft: vanaf 20 oktober kan je op donderdag terecht in de vergaderzaal van de bib. Het gaat om een proefproject, bij succes kunnen de openingstijden uitgebreid worden.

De koffie staat klaar

Vanaf 20 oktober van 9 uur tot 20 uur kan je je laptop openslaan en geconcentreerd aan de slag gaan in de vergaderzaal van de bib. Iedere werknemer of zelfstandige die nood heeft aan een rustige werkplek buitenshuis kan er op donderdag terecht. Het lokaal bestuur voorziet wifi, sanitair, koffie (aan 1 euro per kopje) en water (gratis).

Denk eraan, ook in de gemeentelijke gebouwen staat de thermostaat ondertussen op 19° Celsius, een dikke trui zal je goed kunnen gebruiken.

Praktisch

  • Waar: vergaderzaal bib, Gasthuisstraat 29, Meerhout
  • Wanneer: iedere donderdag van 9 uur tot 20 uur
  • Wie: Meerhoutse werknemers en zelfstandigen
  • Hoe: Een plekje reserveren is voorlopig niet nodig.

Met dit initiatief wil het lokaal bestuur werkende inwoners en zelfstandigen de mogelijkheid bieden om buitenshuis te werken tijdens de komende maanden.

Meer info

Bib Meerhout

bibliotheek@meerhout.be

014 30 37 71

Gepubliceerd op woensdag 12 oktober 2022 9.30 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.