Geen spullen binnen brengen op de sociale dienst

Door de coronamaatregelen is onze dienst- en hulpverlening anders dan normaal. Tweedehandswinkel 't Kelderke is gesloten. Onze weggeefkast houdt de deuren dicht.

Half maart sloot onze tweedehandswinkel in het gebouw van de sociale dienst in de Gasthuisstraat al een eerste keer zijn deuren. En ook nu, tijdens deze tweede lockdown, kunnen we geen klanten ontvangen. En dat betekent dat de grote hoeveelheid aan spullen die we binnen kregen, en nog steeds krijgen, niet kan worden verwerkt. Hetzelfde geldt voor onze weggeefkast. 

En daarom zal de sociale dienst nu tijdelijk geen kleding, speelgoed, boekentassen, textiel en schoenen,... in ontvangst nemen. 

Omdat voorlopig, zowel de huis-aan-huis ophalingen van de Kringwinkel Zuiderkempen, als het ledigen van hun kledingcontainers stil ligt, kunnen we de gulle gevers ook niet doorverwijzen. Maar hou zeker  de nieuwsberichten van IOK of hun website in de gaten. Van zodra het wel terug kan, vermelden zij dit op https://www.iok.be/recyclageparken-tijden-van-corona.

Gepubliceerd op woensdag 25 november 2020 19.14 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.