Goedkoper zwemmen in tijden van Corona

Zwembaden zijn opnieuw open. Check voor je bezoek zeker eerst de website van het zwembad dat je wenst te bezoeken, voor de stricte voorwaarden. Hou zeker 1,5m afstand, ook tijdens het zwemmen.

Meerhoutenaren zwemmen in de zwembaden van Geel en Mol aan goedkoper tarief.

Het goedkoper tarief is enkel van toepassing op losse zwemtickets die vooraf worden aangekocht in het gemeentehuis van Meerhout. De tickets zijn vrij te gebruiken, zonder vermelding van datum. Aangekochte zwemtickets voor het zwembad van Mol vervallen telkens op 1 januari van het eerstvolgende jaar.

LET OP!

  • Zolang de huidige maatregelen van kracht zijn, kan je in het zwembad van Geel enkel met een goedkoper zwemticket terecht tijdens de kassa openingsuren van het zwembad. Buiten de kassa openingsuren moet je over een online zwemticket beschikken. Deze kunnen wij als gemeente niet aan goedkoper tarief aanbieden. De kassa openingsuren van het zwembad van Geel vind je HIER.
  • Voor het zwembad van Mol gelden verschillende tickets voor 2020 dan voor 2021. Zwemtickets van Mol 2020 vervielen op 1 januari 2021. Je kan de vervallen zwemtickets van 2020 nog tot en met 29 januari 2021 omruilen tegen geldige zwemtickets van 2021. Dit doe je aan het onthaal van het gemeentehuis in Meerhout.

Check de website voor je bezoek

Stedelijk zwembad Geel

Vita Den Uyt Mol

Zwembad De Vloetlijn Tessenderlo

Gepubliceerd op dinsdag 15 december 2020 10.37 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.