horeca

Vanaf 9 juni zijn horecazaken binnen en buiten open. Dit zijn de belangrijkste zaken waarmee je rekening moet houden:

  • De horecazaken kunnen openen vanaf 5 uur 's morgens tot 23.30 uur 's avonds.
  • Een maximum van vier personen per tafel is toegestaan, kinderen tot en met 12 jaar niet inbegrepen. Een huishouden mag ongeacht zijn grootte wel een tafel delen.
  • Volg de instructies van het personeel op.
  • Enkel zitplaatsen aan tafel. Consumeren doe je al zittend.
  • Elke persoon moet aan zijn eigen tafel blijven zitten behalve voor bediening aan een buffet of voor bediening aan de bar bij éénmanszaken.
  • Je hoeft je niet te registreren, maar probeer zoveel mogelijk vooraf te reserveren.
  • Er moet een veilige afstand van anderhalve meter zijn tussen de tafelgezelschappen: tafels zullen dus verder uit mekaar moeten dan voordien.
  • Het bedienend personeel moet een mondmasker dragen.
  • Elke klant, met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar, is verplicht om de mond en de neus te bedekken met een mondmasker of elk alternatief in stof, behalve wanneer deze aan een eigen tafel zit.
  • Bediening aan de bar is niet toegestaan, behalve in éénmanszaken.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.