Inschrijvingen academie muziek, woord en dans

Vanaf 26 augustus kan je je inschrijven voor de academie muziek, woord en dans. Ook in Meerhout vinden er lessen plaats. Nieuw in Meerhout: muziekinitiatie voor 6 en 7-jarigen.

Aanbod

Heb je zin om te zingen? Wil je een instrument leren bespelen? Musiceer je graag in groep? Dan wacht onze muziekafdeling op jou! Hier kan je spelen, zelf muziek leren schrijven, een kei worden in Jazz Pop Rock of je verdiepen in Audio Engineering.   Niet zo muzikaal aangelegd, maar wel dol op taal? Dan kan je kiezen voor de lessen woordkunst-drama.    En dat is nog niet alles! Voel je danskriebels? Kom dan naar de dansles waar zowel klassieke als hedendaagse dans gegeven wordt.  

Nieuw in Meerhout: muziekinitiatie

Wanneer je 6 of 7 jaar oud bent, kan je starten in de eerste graad. In de les muziekinitiatie ga je spelenderwijs om met muziek, zing je samen liedjes en krijg je een eerste kennismaking met noten, maat, ritme en melodie. Je krijgt een uurtje in de week les waarin je ondergedompeld wordt in de wereld van muziek.

Inschrijven

Nieuwe leerlingen kunnen vanaf maandag 26 augustus inschrijven, zowel online als op het secretariaat. Meer info: https://amwd.geel.be of op 014 56 65 80  

Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2019 10.13 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.