Joggen voor beginners 2022

Gedurende 10 weken volg je een opbouwend loopprogramma onder begeleiding van ervaren trainers. Je zal al snel een verbetering van je conditie ondervinden! Je hebt mogelijkheid om begeleide looptrainingen te volgen op maandagen en/of woensdagen en/of vrijdagen.

Looptraining voor beginners

Eerste looptraining: maandag 14 maart 2022 (week 11)

Laatste looptraining: maandag 16 mei 2022 (week 20)

Je hebt mogelijkheid om begeleide looptrainingen te volgen op maandagen (17.30u) en/of woensdagen (18.00u) en/of vrijdagen (18.30u). Het einduur varieert, de trainingen in het begin zijn vlugger gedaan dan op het einde.

Alle deelnemers ontvangen een loopschema. De bedoeling is om minimaal 1x/week een looptraining te volgen in groep en onder begeleiding. Je mag zeker ook 2x of 3x/week onder begeleiding mee komen trainen!

Doelstelling

Beginners kunnen na 10 weken vlot 5 kilometer afleggen.

Op vrijdag 13 mei vindt de Engstraatjogging plaats in Meerhout. Beginnende lopers die deelnemen aan de Start to Run krijgen de mogelijkheid om hieraan in groep deel te nemen onder begeleiding van hun trainer.

Looptraining voor gevorderden

Gevorderde lopers kunnen aansluiten bij de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV om hun looptrainingen te vervolmaken. Bij interesse neem je best zelf contact op met MAV.

Gevorderde lopers kunnen bij de Engstraatjogging op 13 mei inschrijven voor 8 of 12 kilometer.

Organisatie

Lokaal bestuur Meerhout i.s.m. de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 7 maart 2022 via www.meerhoutseav.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 30,00
Na het voltooien van deze 10 weken looptraining krijg je de mogelijkheid om als recreant aan voordelig tarief (korting) aan te sluiten bij de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV.

waar

atletiekpiste gemeentelijk sportcentrum

organisatie

Meerhoutse Atletiekvereniging MAV

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.