Joggen voor beginners 2023

Gedurende 10 weken volg je een opbouwend loopprogramma onder begeleiding van ervaren trainers. Je zal al snel een verbetering van je conditie ondervinden! Je hebt mogelijkheid om begeleide looptrainingen te volgen op maandagen en/of woensdagen.

Looptraining voor beginners

Eerste looptraining: maandag 13 maart 2023

Laatste looptraining: maandag 15 mei 2023

Je hebt mogelijkheid om begeleide looptrainingen te volgen op maandagen (18.30u) en/of woensdagen (18.00u). Het einduur varieert, de trainingen in het begin zijn vlugger gedaan dan op het einde.

Alle deelnemers ontvangen een loopschema. De bedoeling is om minimaal 1x/week een looptraining te volgen in groep onder begeleiding maar je mag zeker ook 2x/week onder begeleiding komen meetrainen!

Doelstelling

Beginners kunnen na 10 weken vlot 5 kilometer afleggen.

Op vrijdag 12 mei vindt de Engstraatjogging plaats in Meerhout. Beginnende lopers die deelnemen aan de Start to Run krijgen de mogelijkheid om hieraan deel te nemen in groep onder begeleiding van hun trainer. Het inschrijvingsgeld voor de Engstraatjogging is inbegrepen in de deelnameprijs van 'Joggen voor beginners'.

Looptraining voor gevorderden

Gevorderde lopers kunnen aansluiten bij de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV om hun looptrainingen te vervolmaken. Bij interesse neem je best zelf contact op met MAV.

Gevorderde lopers kunnen bij de Engstraatjogging op 12 mei inschrijven voor 8 of 12 kilometer.

Organisatie

Meerhoutse Atletiekvereniging MAV i.s.m. Lokaal bestuur Meerhout.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 5 maart 2023 via www.meerhoutseav.be

Het inschrijvingsgeld voor 'Joggen voor beginners' bedraagt 30 euro.

Het inschrijvingsgeld van de Engstraatjogging is inclusief.

Na het voltooien van deze 10 weken looptraining krijg je de mogelijkheid om als recreant het inschrijvingsgeld te recupereren na aansluiting bij de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV.

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 30,00
Inschrijvingsgeld van de Engstraatjogging inclusief. Na het voltooien van deze 10 weken looptraining krijg je de mogelijkheid om als recreant het inschrijvingsgeld te recupereren na aansluiting bij de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV.

waar

atletiekpiste gemeentelijk sportcentrum

organisatie

Meerhoutse Atletiekvereniging MAV

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.