Last van ratten? Schakel onze rattenbestrijder in!

Ratten gedijen goed in de buurt van mensen en kunnen hierdoor voor overlast zorgen. Dan is bestrijding nodig. Voortaan kan je hiervoor een beroep doen op een gespecialiseerde firma.

Sinds kort heeft Meerhout een professionele rattenbestrijder waarop je als Meerhoutenaar een beroep kan doen. Zij bestrijden ratten op openbaar domein én op privéterrein. 

Particuliere inwoners van Meerhout die overlast ondervinden van ratten en hulp nodig hebben bij de bestrijding ervan kunnen gratis beroep doen op deze dienstverlening. Bedrijven, zelfstandigen, verenigingen, vzw’s,… kunnen rekenen op gratis advies maar dragen zelf de kosten voor de effectieve bestrijding.

Heb je hulp nodig bij het bestrijden van ratten? Dan kan je contact opnemen met de firma op 0476 21 33 66 of via info@rattenbestrijding.be. Vermeld steeds je adres en telefoonnummer zodat de firma jou gemakkelijk kan contacteren. 

Het betreft een proefproject dat in eerste instantie loopt tot 1 februari 2025. Nadien kan dit mogelijk verlengd worden. 

Klik hier voor meer info. 

Gepubliceerd op vrijdag 2 februari 2024 11.19 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.