Meerhout voor beginners - UITGESTELD

Meerhout voor beginners is een nieuw concept, waarbij mensen de kans krijgen om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met Meerhout of Meerhout nog beter te leren kennen.

Nieuw concept

Onze gemeente kent een heel divers en actief verenigingsleven dat kan rekenen op tal van vrijwilligers. Dikwijls zetten die vrijwilligers zich hiervoor al jaren in. Als lokaal bestuur willen we onze verenigingen graag in de kijker zetten en iedereen met hen laten kennismaken. Hiervoor zetten we een hele reeks van ontmoetingsmomenten op poten onder de naam Meerhout voor beginners. 

Welke vereniging ken jij nog niet?

Meerhout voor beginners zal in januari 2023 van start gaan. Het belooft een leuk en laagdrempelig traject te worden dat bestaat uit negen ontmoetingsmomenten. Tijdens deze ontmoetingsmomenten zullen verenigingen en adviesraden zich voorstellen aan de hand van een typerende activiteit. Telkens komen er andere verenigingen aan bod. Geen enkel ontmoetingsmoment is hetzelfde. De verenigingen komen uit alle vrijetijdssectoren: socio-cultureel, sport, jeugd en senioren. Deze negen ontmoetingsmomenten zijn verspreid over vier maanden, van januari tot eind april. 

Meerhout voor beginners is toegankelijk voor iedereen. Je komt op plaatsen waar je anders niet komt of leert verenigingen kennen waarvan je het bestaan misschien niet eens afwist. Na de verschillende ontmoetingsmomenten ken je Meerhout gegarandeerd een heel stuk beter. 

Uitstel

Meerhout voor beginners zou oorspronkelijk in januari 2022 van start gaan. De coronamaatregelen zorgden er echter voor dat dit niet mogelijk was. Aangezien de situatie in  februari 2022 een dergelijk concept ook niet toelaat, werd beslist om Meerhout voor beginners uit te stellen naar 2023. Meer informatie zal later nog volgen.

Meer info

team cultuur

014 24 99 28

cultuur@meerhout.be 

praktische informatie

wanneer

waar

gemeente Meerhout

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.