Meerhouts Amateur Kunstenfestival 2024

Het Meerhouts Amateur Kunstenfestival oftewel MAK is het tweejaarlijks kunstenfestival, waar tal van jong talent en gevestigde waarden uit Meerhout en omstreken aan deelneemt om hun werken of performances te tonen.

Praktische info

Het Meerhouts Amateur Kunstenfestival (MAK) is het tweejaarlijks amateurkunstenfestival waaraan tal van jonge talenten en gevestigde amateurkunstenaars uit Meerhout en omstreken aan deelnemen. 

In 2024 zal het Meerhouts Amateur Kunstenfestival (MAK) terug plaatsvinden op 27 en 28 april en 4 en 5 mei 2024. Je kan dan op de verschillende locaties langsgaan van 13.30 uur tot 18 uur.

Locaties en deelnemers

De locaties en deelnemers worden in de loop van 2024 bekend gemaakt. Heb je een locatie die je wil aanbieden of beoefen je zelf een kunstvorm (schilderkunst, beeldhouwkunst, muziek, poëzie, enz.) die je graag tijdens het MAK wil tonen? Schrijf je dan vanaf september 2023 in via het inschrijvingsformulier op de website. De deadline voor het indienen van je deelnameformulier is 25 februari 2024.

Op de Facebookpagina https://www.facebook.com/MAKMeerhout zullen ook regelmatig updates te zien zijn tijdens het Meerhouts Amateur Kunstenfestival.

Gedichtenroute

Bij de editie van 2024 willen het lokaal bestuur en de cultuurraad ook dichters graag uitnodigen om in hun pen te kruipen.

Ben jij iemand die gedachten en gevoelens kan neerschrijven in een gedicht? Dan is het MAK 2024 een ideale gelegenheid om je dichtkunst aan het grote publiek kenbaar te maken.

Praktische informatie en richtlijnen kunnen teruggevonden worden in bijgevoegd document.

Gedichten kunnen ingestuurd worden naar cultuur@meerhout.be of bij afgifte aan het onthaal van het gemeentehuis voor 18 maart 2024. 

Meer info

team cultuur

014 24 99 28

cultuur@meerhout.be

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

waar

gemeente Meerhout

organisatie

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.