Najaarsstabbel 2020

Na een geslaagde (en coronaproof) Zomerstabbel, komt er nog dit jaar een vervolg in de vorm van een Najaarsstabbel. Van 2 november t.e.m. 3 januari neemt hermelijn Stabbel je opnieuw mee op wandeltocht langs mooie plekjes in de Kempen, deze keer in een prachtige najaarssetting. Je kan kiezen uit 6 korte, kindvriendelijke wandelingen (+/- 5 km) en 6 langere (+/- 11 km) voor de ervaren wandelaars.

Eetfestijn loopt in de soep

De hermelijn Stabbel, het uithangbord van de Stabbelwandelingen, organiseert voor deze najaarseditie een heus eetfestijn. Al zijn vriendjes, de dieren van het bos, zijn uitgenodigd. Eén dier kan niet komen en ook de voorbereidingen verlopen niet zo vlot. Stabbel heeft de hulp van de kinderen nodig om hem te helpen. Dat kunnen ze doen door alle korte lussen in de verschillende gemeenten te wandelen. Door minstens vier van de zes vragen op te lossen maken de jonge speurneuzen bovendien kans op een mooie prijs.
Het online deelnameformulier kan je onderaan deze pagina terugvinden.

Stabbelbrochure

De gratis brochure met de wegbeschrijving van alle Stabbelwandelingen (inclusief het raadsel van Stabbels eetfestijn) is verkrijgbaar in de bib, in het gemeentehuis en bij krantenwinkel Press'n'food, Markt 4. Je kan de brochure ook downloaden.

Het deelnameformulier kan je digitaal invullen of binnenbrengen.

Facebook

Stabbel heeft een eigen facebookpagina: https://www.facebook.com/Stabbel.

praktische informatie

wanneer

waar

Meerhout en omgeving

contact

organisatie

VVV-Meerhout i.s.m. lokaal bestuur Meerhout

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.