Nieuwjaarsconcert en uitreiking prijs cultuurvrijwilligers cultuurraad

Op 26 december 2021 organiseert de gemeentelijke cultuurraad, in samenwerking met lokaal bestuur Meerhout, na een jaar afwezigheid door corona, zijn jaarlijkse nieuwjaarsconcert en uitreiking van de prijs voor cultuurvrijwilligers. Er zal dit jaar echter geen cultuurprijsuitreiking zijn, aangezien te weinig verenigingen de kans hebben gehad om een normale werkjaar te draaien het afgelopen jaar.

Praktische informatie

Op 26 december 2021 organiseert de gemeentelijke cultuurraad, in samenwerking met lokaal bestuur Meerhout, na een jaar afwezigheid door corona, zijn jaarlijkse nieuwjaarsconcert en uitreiking van de prijs voor cultuurvrijwilligers. Dit zal doorgaan in de Sint-Jozefkerk van Meerhout-Berg. De prijs voor cultuurvrijwilligers zal zowel voor 2020, als voor 2021 uitgereikt worden. Verenigingen kunnen hun cultuurvrijwilligers hiertoe nomineren. Dit kan door het formulier 'kandidatuur prijs cultuurvrijwilliger' in te vullen en terug te bezorgen aan de dienst cultuur (cultuur@meerhout.be) of aan het onthaal van het gemeentehuis.

Geen cultuurprijsuitreiking

Er zal dit jaar echter geen cultuurprijsuitreiking zijn, aangezien te weinig verenigingen het afgelopen jaar de kans hebben gehad om een normaal werkjaar te draaien. 

Meer info

team cultuur

014 24 99 28

cultuur@meerhout.be 

praktische informatie

wanneer

waar

Sint-Jozefkerk Berg

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.