Oproep beeldmateriaal Zjef Vanuytsel

Voor een tentoonstelling rond Zjef Vanuytsel is de cultuurraad en de werkgroep rond de tentoonstelling nog op zoek naar tof beeldmateriaal en/of leuke anekdotes. Kan jij hierbij helpen? Neem dan zeker contact op met team vrije tijd.

Oproep beeldmateriaal Zjef Vanuytsel

Eerder al kondigden we aan dat 2021 hét herdenkingsjaar zou worden van Zjef Vanuytsel. Daarvoor zouden er een aantal projecten uitgewerkt worden. Eén daarvan is een tentoonstelling rond Zjef Vanuytsel.

De tentoonstelling stond oorspronkelijk gepland in de loop van 2021. Aangezien deze datum niet meer realistisch is, zal de expo op een later tijdstip doorgaan. Hierover zal later dit jaar nog verder gecommuniceerd worden.

Graag doen de werkgroep rond de tentoonstelling en de gemeentelijke cultuurraad via deze weg nog eens een warme oproep voor foto-, video- of audiomateriaal van Zjef Vanuytsel. Met al het verzamelde materiaal willen ze een uniek beeld schetsen van de in Meerhout geboren chansonnier.

Beeldmateriaal of anekdotes

Heb je bijvoorbeeld nog foto's van de jeugdjaren van Zjef, zijn studententijd aan Sint-Lukas in Brussel, een optreden van hem of zelfs van een voetballende Zjef bij de voormalige BRT-ploeg? Dan mag je deze altijd bezorgen aan team cultuur via cultuur@meerhout.be of via de brievenbus van het gemeentehuis.  

Heb je geen beeldmateriaal, maar nog wel leuke anekdotes, weetjes of toffe of ontroerende verhalen, dan luisteren we hier zeker ook graag naar.

Meer info

team vrije tijd

014 24 99 28

cultuur@meerhout.be

Gepubliceerd op maandag 22 maart 2021 9.30 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.