Peuterspeelpunt in Meerhout

Vanaf 20 februari kan je elke dinsdag tussen 9.15 en 11.30 uur met je peuter komen spelen in BKO De Meerkatjes.

Een peuterspeelpunt is een ontmoetingsplek voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar samen met mama, papa, moeke, vake, oma of opa. Ook toekomstige ouders zijn zeker welkom! Kinderen kunnen samen spelen en nieuw speelgoed ontdekken. Ze wennen aan een nieuwe omgeving en andere mensen. Zo bereiden ze zich voor op de stap naar school. Ouders kunnen met elkaar praten, spelen met hun kinderen en een koffie of thee drinken.

Een peuterspeelpunt is geen kinderopvang. Je moet je kind zelf in het oog houden en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je kind. Tijd maken om samen te spelen dus! Komen spelen in het peuterspeelpunt is helemaal gratis. Inschrijven is niet nodig. Je komt langs wanneer je wilt en je vertrekt ook weer wanneer je wilt.

In Meerhout vanaf 20 februari 2024 elke dinsdag van 9.15 tot 11.30 uur in de lokalen van BKO De Meerkatjes - ingang via Smissestraat 8 (Ter Kempen). Op feestdagen en tijdens schoolvakanties is er geen peuterspeelpunt.

Huis van het Kind

Het peuterspeelpunt is een initiatief van Huis van het Kind Geel-Laakdal-Meerhout. Ook in Geel (maandagvoormiddag) en Laakdal (donderdagvoormiddag) kan je naar een peuterspeelpunt

Gepubliceerd op dinsdag 23 januari 2024 0 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.