Sport Na School-pas voor secundair onderwijs

Ben jij zo’n sportieveling die graag allerlei sporten doet? Dan is de Sport-Na-School-pas of kortweg de SNS-pas zeker iets voor jou!

Met de SNS-pas kies je zelf wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten. Vooraf inschrijven is niet nodig! Je kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er op af. Je hebt keuze uit een indrukwekkend aanbod van toffe activiteiten zoals hip-hop, badminton, aërobic, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, squash, ... te veel om op te noemen. Bovendien kan je samen met je vrienden genieten van een hele hoop 'buitenkansen'!

Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt. Ze sluiten doorgaans aan op de schooluren.

Voor de aankoop van een SNS-pas kan je terecht bij het schoolsecretariaat of je kan contact opnemen met de leerkrachten LO van de school. Zij zijn op de hoogte van dit initiatief.

SNS digitaal

Kijk op www.sportnaschool.be voor meer info en het gigantische sportaanbod !

Download de SNS App en scan de QR code !

Ook op Facebook en Instagram via #Sportnaschoolkempen !

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 45,00
De meeste regio's werken met 2 semesters (van oktober tot januari en van februari tot mei). Voor één semester betaal je € 30, voor twee semesters betaal je slechts € 45. Je kan een deel van je inschrijvingsgeld terugkrijgen via je ziekteverzekering. Vraag dit na bij je mutualiteit.

waar

Meerhout en omgeving

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.