Sportlaureatenviering 2022 - Kandidaturen

Op vrijdag 20 januari 2023 viert het lokaal bestuur en de Sportraad zijn Meerhoutse sporthelden. Alle sportclubs en individuele sporters mogen een kandidatuur met hun sportieve prestaties indienen. Ook de pers verdeelt een persprijs. Dien je kandidatuur in voor 18 december 2022!

De sportlaureatenviering is niet alleen een uitgelezen kans is om de Meerhoutse sporters te vieren maar is ook hét moment bij uitstek om de vrijwilligers van de sportclubs in de schijnwerpers te zetten. 

Iedere sportclub mag daarom zijn vrijwilligers die zich 15 jaar of langer belangeloos hebben ingezet ofwel jonger zijn dan 21 jaar en minstens 2 jaar vrijwilliger zijn bij de sportclub doorgeven aan team vrije tijd. Zij zullen tijdens de sportlaureatenviering op een gepaste manier in de bloemetjes worden gezet.  

De sportlaureatenviering vindt plaats op vrijdag 20 januari 2023 in het Gildenhuis, Beerstraat 54, Meerhout en start om 19.30 uur. 

Iedereen is van harte welkom! 

Kandidaturen

Kandidaturen kunnen tot en met 18 december 2022 worden ingediend via onderstaande links ofwel bij team vrije tijd. 

- KLIK HIER als je een digitale kandidatuur SPORTLAUREAAT wenst in te dienen. 

- KLIK HIER als je een digitale kandidatuur SPORTVRIJWILLIGER wenst in te dienen.

Een papieren versie kan je bekomen via de downloads of bij team vrije tijd. 

Voor iedere kandidatuur wordt gevraagd om een digitale foto van de kandidaat door te mailen aan bartcambre@telenet.be voor 18 december 2022.

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.