TC De Nethe breidt uit met Padel

"Tennisclub De Nethe" wordt "Tennis en Padel De Nethe".

Wat is Padel?

Padel is op dit moment de snelst groeiende sport ter wereld. Het is een racketsport met ingrediënten uit tennis en squash; een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige wanden. De bal blijft in het spel na contact met de wanden.

Padel in Meerhout vanaf mei 2021

TC de Nethe en het Lokaal bestuur van Meerhout bundelen hun krachten voor de aanleg van 4 padel terreinen in het gemeentelijk Sportcentrum.

De werken voor de aanleg van de eerste 3 padel terreinen starten begin april 2021. Vanaf midden mei 2021 kan er ook in het gemeentelijk Sportcentrum van Meerhout padel worden gespeeld. De aanleg van een vierde terrein is voorzien in 2023.

Padel kan zowel in de zomer als in de winter outdoor gespeeld worden! De ondergrond van de padel terreinen is zeer waterdoorlatend waardoor het regenwater op de terreinen meteen op een natuurlijke manier de grond kan insijpelen. De terreinen worden geïnstalleerd met ledverlichting. Een reservatiesysteem zal geschakeld worden met de verlichting waardoor deze automatisch gestuurd wordt aan de hand van reservaties. Ook niet-leden zullen voor een spelletje padel in de toekomst online kunnen reserveren en betalen.

Padel voor groot en klein!

Padel is een zeer toegankelijke sport voor alle leeftijden en is erg aantrekkelijk door het sociaal karakter. Het is een ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Het is plezierig en uitdagend voor sporters van elk niveau en elke leeftijd, van kind tot senior.

Padel voor iedereen!

Alle inwoners van Meerhout kunnen vanaf de opening tot en met 30 juni gratis komen padellen. Daarnaast zal TC De Nethe gedurende die periode ook gratis padel initiaties voorzien waarvoor je kan inschrijven. Tot en met 30 juni hoef je geen lidgeld te betalen. Op deze manier wil TC De Nethe alle inwoners de kans geven om te komen proeven van deze zeer toegankelijke sport. Op www.denethe.be vind je alle informatie over hoe je kan reserveren en inschrijven voor de gratis padel initiaties.

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

waar

gemeentelijk sportcentrum

inschrijven

organisatie

Tennis en Padel De Nethe

filter op categorie

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.