Vaccinatiecampagne: hang je affiche uit

Ondersteun jij mee de vaccinatiecampagne? Zorg jij er mee voor dat anderen zich laten vaccineren? Hang dan de affiche op die je vindt in het juni-nummer van Meerhout Magazine.

Al meer dan een jaar zijn we in de greep van de corona-pandemie die ons leven flink door mekaar heeft geschud. Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de pandemie terug te dringen.

Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en kan levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken.

Affiche

Om dit belang te onderstrepen en zoveel mogelijk mensen aan te sporen, vragen wij aan alle Meerhoutenaren om de affiche die je middenin het juni-nummer van Meerhout Magazine zal vinden, op te hangen op een goed zichtbare plek. We willen zo de laatste twijfelaars over de streep trekken. Want alleen samen winnen we. Spoor ook anderen aan om de affiche op te hangen.

Zowel de voor- als de achterkant van de affiche is bedrukt. Er is een affiche voor inwoners die al gevaccineerd zijn en een andere voor wie dat nog niet is, maar wel gevaccineerd wil worden.

Dit is de tekst op de affiche:

  • Ben je al gevaccineerd? Bedankt daarvoor! Laat ook aan anderen zien dat je je steentje hebt bijgedragen.
  • Nog niet gevaccineerd, maar ga je wel in op je uitnodiging? Fijn! Laat ook aan anderen zien dat vaccinatie voor jou de enige uitweg is.

Het juni-nummer van Meerhout Magazine valt weldra in je brievenbus.

Bedankt!

Alvast heel erg bedankt om de affiche-actie mee te ondersteunen en wij wensen jou en je familieleden alvast een mooie zomer toe.  

Meer info

Meer info over de vaccinaties vind je op meerhout.be/vaccinatie en op laatjevaccineren.be

#laatjevaccineren

Gepubliceerd op donderdag 3 juni 2021 9.51 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.