Wegenwerken Kiezel lopen vertraging op

Door het slechtere weer hebben de wegen- en rioleringswerken van fase 1 in Kiezel vertraging opgelopen. De werken tussen de rotonde in Zittaart en Bredestraat kunnen niet voor het bouwverlof afgerond worden. Ze duren tot einde augustus.
Sinds 11 februari is aannemer Hens uit Wuustwezel gestart met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel en fietspaden langsheen Kiezel. Deze werken gebeuren gefaseerd. De werken van fase 1 worden uitgevoerd tussen de rotonde in Zittaart en de Bredestraat.   
Nadien starten de werken van fase 2: tussen Bredestraat en Alvinnenberg/Djepstraat. Deze fase zou volgens de aangepast planning tegen eind december afgerond moeten zijn.

Gescheiden riolering en fietspaden

De werken aan Kiezel duren twee jaar, de straat is in die periode volledig afgesloten voor het doorgaand verkeer vanaf het rondpunt in Zittaart richting Geel.
De omleiding loopt langs Eindhoutsebaan en Winkelomseheide. Ook voor de fietsers is er een omleiding: vanuit Meerhout naar Geel gaat die in de eerste fases via Hesemeer, Weidestraat en Spikkewaverdijk. Vanuit Geel naar Meerhout volg je als fietser ook de omleiding voor doorgaand verkeer. 
Meer info vind je op www.meerhout.be/kiezel.
 
 
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2019 9 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.