Werken triangel: herinrichting zo goed als afgerond

Het einde van de werkzaamheden aan de Nieuwe Baan in Laakdal (N174) is in zicht. Eind deze week rondt de aannemer de werken af op de Nieuwe Baan ten zuiden van de rotonde (fase 5). De aannemer gaat dan nog enkele weken verder met de afwerking. Dit zal geen hinder meer veroorzaken op de weg.

In de laatste fase wordt de parking aangelegd, gebeurt de groenaanleg en zijn er nog werken in de berm. Tijdens de afwerking is er geen hinder meer op de weg.

Verkeerslichten voor beurtelings verkeer worden vrijdag uitgezet

De voorbije weken werkte de aannemer aan de zuidkant van de rotonde aan het laatste stukje van de Nieuwe Baan. Daarvoor is er een tijdelijke verkeerslichtenregeling, zodat het verkeer beurtelings langs de werfzone kan blijven rijden. Vrijdag nemen we die tijdelijke lichten weg, en komt er een einde aan de hinder voor het verkeer op de Nieuwe Baan. Ook fietsers kunnen vanaf dan gebruik maken van de nieuwe fietspaden en moeten niet langer een omleiding volgen.
 
De aannemer doet de komende weken nog de laatste afwerkingen in de projectzone om de puntjes op de i te zetten. Dit kan zonder hinder te veroorzaken op de weg

Meer info

www.wegenenverkeer/laakdal

Gepubliceerd op donderdag 12 mei 2022 9.30 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.