Wie nomineer jij voor de cultuurprijs?

Jaarlijks organiseert de gemeentelijke cultuurraad een cultuurprijsuitreiking om uitzonderlijke prestaties, mensen of verenigingen in de bloemetjes te zetten. Ken jij iets of iemand die dit jaar de cultuurprijs verdient? Dien dan voor 18 februari een kandidatuur in!

Cultuurprijsuitreiking en lenteconcert 2024

Kandidaturen cultuurprijsuitreiking

Zit je in een vereniging die dit jaar op cultureel vlak een uitzonderlijke of bijzondere prestatie verricht heeft met ruime weerklank in of voor Meerhout?

Ken je of ben je een individuele muzikant of kunstenaar die dit jaar helemaal is doorgebroken of al jaren Meerhout op de kaart zet en wel eens in de bloemetjes mag gezet worden?

Heb je een unieke socio-culturele activiteit die er al jaren voor zorgt dat mensen in groten getale samenkomen?

Dan komen ze in aanmerking om de cultuurprijs 2023 te winnen. Kandidaturen voor de cultuurprijs en prijs voor de cultuurvrijwilliger kan je indienen tot en met 18 februari 2024.

Data

De cultuurprijsuitreiking vindt doorgaans jaarlijks plaats eind december. Uitzonderlijk wordt ervoor geopteerd om de volgende cultuurprijsuitreiking in het voorjaar van 2024, namelijk op 13 april 2024, te laten doorgaan. De cultuurprijsuitreiking zal van start gaan om 19.30 uur in de Sint-Jozefkerk van Meerhout-Berg.

Koninklijke Harmonie De Vredezonen zal op de cultuurprijsuitreiking het concert voor haar rekening nemen. Er zal in 2023 dus geen nieuwjaarsconcert plaatsvinden.

Meer info

team cultuur

cultuur@meerhout.be

014 24 99 28

Gepubliceerd op donderdag 4 januari 2024 10.58 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.