Zomer 2020: maak herinneringen in de Kempen

De zomer van 2020 wordt bijzonder. En al helemaal in de Kempen. Wow-momenten in het Grote Netewoud. Suppen op een schitterende waterplas. En ’s avonds vanuit je boomhut de zon zien zakken… Deze en nog veel meer aanraders ontdek je in de Vakantiegids Kempen.

Een stille of een spannende staycation? Met de hele familie, een stel vrienden of met z’n tweetjes? In de Kempen kan het allemaal. De Vakantiegids Kempen bundelt ruim 120 pagina’s deugddoende uitjes in eigen streek.

Fun voor de hele familie

Zandduinen, water, bossen en heide: de natuur in de Kempen zorgt voor rust in je hoofd én daagt je tegelijk uit. Trek met een knapzak het Turnhouts Vennengebied in of probeer in de Vallei van het Merkske de ‘wandeling van het jaar’ uit. Ga enkele dagen offroad in het Grote Netewoud of maak een kanotocht op de Kleine Nete, inclusief bivak en barbecue in het bos.Jong en oud amuseert zich in de Kempen. Geen doordeweekse speeltuinen voor kleine pagadders maar een natuurspeelplaats - vuilmaken mag! - of stoere parcours in het bos.

Bij zomerse temperaturen lonken de zandstranden en kristalheldere zwemvijvers. Beachlife in de Kempen betekent ook een initiatie suppen of wakeboarden voor de durvers.

Gaan we vandaag met z’n allen de Slapende Reus zoeken in Kasterlee, bunkers spotten tijdens het spoorfietsen of met een eTuktuk door de Merode tuffen? Lastige keuze…

Originele logeerformules

De originele logeerformules zijn niet te tellen in onze streek: van boomhut over kalveriglo tot retrocaravan. Nergens kampeer je ook avontuurlijker dan in de Kempen. Zoals in een vlot op het water, een foorwagen of een tipitent.

Meer info

Vraag je Vakantiegids Kempen aan op www.kempen.be 

Gepubliceerd op donderdag 2 juli 2020 15.20 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.