Koop je UiTPAS aan!

Vanaf 9 januari 2023 is de UiTPAS aan te kopen in het gemeentehuis en de sociale dienst van lokaal bestuur Meerhout.

UiTPAS regio Kempen

Vanaf 9 januari 2023 sluit lokaal bestuur Meerhout officieel aan bij UiTPAS regio Kempen. Je kan vanaf dan in het gemeentehuis en in de bibliotheek je UiTPAS aankopen. De pas kost 5 euro en is levenslang geldig.

Wat is de UiTPAS nu eigenlijk?

Met UiTPAS Kempen willen we meer mensen laten deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten. Dit doen we met behulp van een UiTPAS Kempen spaarkaart. Je kan er punten mee sparen en die ruilen voor leuke extra's, zoals kortingen, leuke gadgets of gratis tickets in alle UiTPAS-regio's.

Iedereen kan meedoen!

Heb je het financieel moeilijk? Laat dat geen reden zijn om niet mee te doen: mensen in armoede krijgen de UiTPAS gratis. Je kan met deze UiTPAS in onze regio korting krijgen op de aangesloten vrijetijdsactiviteiten. Je betaalt dan twintig procent van de standaardprijs van een activiteit. De UiTPAS is dus toegankelijk voor iedereen.

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming?

Neem dan zeker je identiteitskaart én een recent attest Verhoogde Tegemoetkoming van het ziekenfonds mee. Het attest mag maximum twee maanden oud zijn. Jouw pas beschikt over een persoonlijk kaartnummer. Dit wordt online gekoppeld aan jouw mailadres. Indien je liever alles digitaal hebt, kan je de app gebruiken.

Mijn UiTPAS kopen: stappenplan

  • Ga met je identiteitskaart, en eventueel een attest verhoogde tegemoetkoming, naar één van de verkooppunten.
  • Betaal eenmalig 5 euro. Op elke UiTPAS staan ook een heleboel leuke welkomstvoordelen. Een UiTPAS met kansentarief kan je gratis afhalen.
  • Neem deel aan activiteiten en spaar punten.
  • Jouw UiTPAS wordt direct geregistreerd op de locatie waar je je pas afhaalt.

Wat zijn je voordelen?

  • Het aanbod aan vrijetijdsactiviteiten wordt groter. Je hebt ook korting en toegang tot activiteiten in andere gemeenten.
  • Je kan ook in andere UiTPAS-regio's punten sparen en voordelen omruilen.
  • Promo op maat: je ontvangt info over het vrijetijdsaanbod in je omgeving of gelinkt aan je interesses.

Meer info

www.uitpaskempen.be 

Gepubliceerd op dinsdag 10 januari 2023 12.16 u.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.