peuterspeelpunt

Een peuterspeelpunt is een ontmoetingsplek voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar samen met mama, papa, moeke, vake, oma of opa. Ook toekomstige ouders zijn welkom. Kinderen kunnen samen spelen en nieuw speelgoed ontdekken. Ze wennen aan een nieuwe omgeving en andere mensen. Zo bereiden ze zich voor op de stap naar school. Ouders kunnen met elkaar praten, spelen met hun kinderen en een koffie of thee drinken.

Een peuterspeelpunt is geen kinderopvang. Je moet je kind zelf in het oog houden en je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je kind. Tijd maken om samen te spelen dus! Komen spelen in het peuterspeelpunt is helemaal gratis. Inschrijven is niet nodig. Je komt langs wanneer je wilt en je vertrekt ook weer wanneer je wilt.

In Meerhout vanaf 20 februari 2024 elke dinsdag van 9.15 tot 11.30 uur in de lokalen van BKO De Meerkatjes - ingang via Smissestraat 8 (Ter Kempen). Op feestdagen en tijdens schoolvakantie is er geen peuterspeelpunt.

Het peuterspeelpunt is een initiatief van Huis van het Kind Geel-Laakdal-Meerhout. Ook in Geel (maandagvoormiddag) en Laakdal (donderdagvoormiddag) kan je naar een peuterspeelpunt

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.