waardebon - handelaar

De Meerhout-waardebon is een bon waarmee men kan winkelen bij Meerhoutse handelaars, dienstverleners en horecazaken. Dankzij de bon doen kopers nieuwe ontdekkingen en trekken deelnemende handelaars nieuwe klanten aan.

Hoe werkt het?

Sinds 13 maart 2023 kan iedereen één of meerdere waardebonnen kopen via de webshop, de Meerhout-app of aan het onthaal van het gemeentehuis, dus niet bij de handelaar zelf. De bonnen kunnen een waarde hebben van 5, 10, 20 of 50 euro. 

De waardebon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De vervaldag is vermeld op de bon. Na de vervaldag mag je de bon niet meer aanvaarden. De tegenwaarde mag je niet terugbetalen.

Als een klant in jouw zaak een waardebon aanbiedt, scan je eerst de QR-code op de bon om de waarde ervan te kennen. Is er nog voldoende beschikbaar, dan geef je het aankoopbedrag in. Dit bedrag wordt meteen afgetrokken van het totale bedrag van de bon en vind je terug in jouw account. De betaling komt rechtstreeks op jouw rekeningnummer, afhankelijk van jouw keuze wekelijks of maandelijks. De enige voorwaarde is dat er minstens 10 euro op je account klaarstaat.

De houder van de bon moet de qr-code aanbieden via:

  • de bevestigingsmail van de aankoop
  • een afdruk op papier
  • of de Meerhout-app.

voor wie?

Alle handels- en horecazaken en dienstverleners met vestiging in Meerhout.

Alleen de aangesloten handelaars mogen de waardebonnen aanvaarden.

procedure

Registreer je onderneming in de Meerhout-appen duid daarbij 'Cirklo' aan.

Aansluitend, na goedkeuring door het lokaal bestuur, ontvang je een mail van Sam van Cirklo om je registratie te vervolledigen.

Na registratie kan je via een dashboard op je smartphone, tablet of computer jouw gegevens in de app beheren en de qr-codes van aangeboden waardebon(nen) scannen.

Je kan op elk moment terug uitschrijven.

Handleidingen:

Heb je problemen met de aanmelding, laat het weten aan de firma Fairville via support@fairville.be

bedrag

Zowel de registratie als het beheer en gebruik van de app en het waardebonsysteem zijn gratis. De kosten, ook voor transacties, worden volledig gedragen door het lokaal bestuur. Als er voor 20 euro in jouw zaak besteed is, dan krijg je 20 euro op jouw rekening.

meer info

Na registratie ontvang je een raamsticker die je kan aanbrengen op je etalageraam of inkomdeur. Zo maak je bekend dat je een deelnemende handelaar of horecazaak bent.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.