Wandelnetwerk Het Grote Netewoud

Wandelnetwerk Het Grote Netewoud (voorheen wandelnetwerk Kempense Landduinen) is het resultaat van een doorgedreven samenwerking van de gemeente Meerhout met de omliggende gemeenten Mol en Balen en Stad Geel en de partners Natuurpunt, het Agentschap Natuur en Bos en Toerisme Provincie Antwerpen.

Wandelnetwerk Het Grote Netewoud staat voor een avontuurlijke beleving in moerassige bossen en metershoge zandduinen. Met meer dan 405 kilometer wandelplezier is dit een uitbreiding van maar liefst 53,5 kilometer in vergelijking met Wandelnetwerk Kempense Landduinen. De kaart heeft ook een frisse en moderne look en feel gekregen bij de hernieuwing.

Het wandelnetwerk omvat onder meer een traject rond het Pakawi-dierenpark, het waardevolle overstromingsgebied Molderbroek, de Volsbergse bossen, Malesbroek, Bels Broek en Heide en nog vele anderen stukken natuurpracht. Daarnaast is er ook een rechtstreekse verbinding met het centrum van Mol, een aansluiting met de put van Rauw en Sluis en een verbinding tussen Het Grote Netewoud, de Kempense Meren en wandelnetwerk De Merode. 

Op de achterzijde van de kaart kunnen ook enkele suggestielussen teruggevonden worden. De suggestielussen zijn kant-en-klare wandelingen met tips om er een leuke daguitstap van te maken.

De kaart is verkrijgbaar aan het onthaal in het gemeentehuis en in de andere toeristische infopunten voor 8 euro.

bedrag

Met behulp van de gedetailleerde overzichtskaart stippel je zelf talloze wandelingen op maat uit.

De kaart kost 8 euro.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.