energiemeter uitlenen

Zuinig omgaan met energie is goed voor je portemonnee en het milieu. Wil je gaan voor een lagere energiefactuur dan kan je een energiemeter ontlenen. Met een energiemeter spoor je eenvoudig elektrische toestellen met een hoog verbruik op. Een energiemeter helpt je om te bepalen welke toestellen je beter vervangt of niet in standby laat staan.

De energiemeter wordt tussen het stopcontact en de stekker van het toestel geplaatst. De meter toont de hoeveelheid energie die het toestel verbruikte en hoeveel dat kostte. Vervolgens kan je het resultaat vergelijken met het verbruik van andere gelijkaardige toestellen.

voor wie?

Inwoners van Meerhout

voorwaarden

Je kan de meter voor een periode van maximum 3 weken ontlenen.

procedure

Je maakt een afspraak bij team groen en milieu om een energiemeter af te halen. Een afspraak maken kan op het nummer 014 24 70 99.
Je ontvangt een uitgebreide handleiding samen met de energiemeter. Bij het verstrijken van de uitleentermijn lever je de meter terug in.

bedrag

Gratis

meer info

Wil je hulp bij het uitvoeren van metingen? Meld je aan voor een bezoek van de HUISdokter van het Energiehuis Kempen via dit inschrijvingsformulier.

Heb je vragen rond wonen of energie? Maak een afspraak bij het woon-en energieloket.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.