Meerhout-app

Deze handige, gratis app houdt je niet alleen op de hoogte van alle nieuwtjes uit onze gemeente, het is bovendien een handige gids door je dagdagelijkse leven.

Afvalkalender op zak 

De app herinnert je niet alleen aan de volgende afvalophaling maar vertelt je meteen ook of het nu restafval, papier en karton, pmd of glas is.

Problemen melden 

Een put in de weg? Zwerfvuil? Of andere vormen van overlast? Neem er direct een foto van en stuur deze met de locatie door via de app. Jouw melding komt meteen bij het juiste team terecht.

Hinder in kaart

Hou je er ook niet van om verrast te worden door plotse werken of hinder? Begrijpelijk! Voortaan heb je een overzicht van de werken die in jouw buurt in uitvoering zijn.

Steeds de laatste nieuwtjes 

Of het nu over de nieuwe coronamaatregelen gaat, een artikel in de lokale pers, een nieuwtje van het lokaal bestuur of promoties van een handelaar om de hoek, ze staan allemaal gebundeld in één handig overzicht. En om zeker te zijn dat je niets mist, kan je kiezen om meteen ook een melding te krijgen.

Evenementenkalender 

Gedaan met zoeken naar leuke uitjes voor het weekend. Met de app heb je altijd een handige evenementenkalender op zak.

In contact met je lokaal bestuur

Via de app kan je een vraag stellen aan jouw bestuur, documenten aanvragen en vanaf februari ook een afspraak in het gemeentehuis maken.

Je buurt in kaart 

Lokale ondernemers, zorgverstrekkers en verenigingen krijgen een gratis plekje op de app. Zij kunnen zelf nieuws uitsturen. Volg je favoriete handelaar of vereniging en blijf op de hoogte van hun reilen en zeilen. 

Wat kan je als handelaar of vereniging met deze app? 

Na een eenvoudige registratie kan jij jouw producten, activiteiten, vacatures … delen met al onze inwoners. De app is volledig gratis voor alle Meerhoutse handelaars en verenigingen! Registreer je via https://dashboard.onzestadapp.be/customers/signup

Het instructiefilmpje kan je hier bekijken: https://youtu.be/7tXotG0S4Ds

Gratis downloaden 

Download de app gratis via Apple Store of Google Play. Geef als zoekwoord 'Meerhout' in.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten.